Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Miranda Mu Ms. Miranda Mu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

FGI SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD

sadaya
  • sadaya
  • Title
sadaya
  • sadaya
  • Title
  • panas Produk

Tentang Kami

FGI-Tech, panyadia listrik sareng produsén listrik, nyayogikeun produk motor AC kelas dunya - dorongan voltase sedeng sareng inverter AC anu ngabeledug, sistem distribusi listrik maju sareng solusi kualitas listrik. FGI-Tech komitmen pikeun ngamajukeun téknologi énergi pikeun masihan kontribusi anu lega pikeun dunya dina widang automation industri sareng énergi énergi ". FGI-Tech medium frekuensi variabel drive frekuensi, fitur téknologi unik anu ngamungkinkeun FGI-Tech nawarkeun solusi drive anu gampang, fleksibel sareng dipercaya. Wangunan dina mangtaun-taun pangalaman, FGI-Tech parantos nunjukkeun kamampuan salaku inovator kalayan pendekatan imajinatif kana desain sareng pamekaran sistem listrik listrik anu luhur, ngajantenkeun kemampuan anu langkung ageung, efisiensi sareng reliabilitas. Séri-séri pertambangan AC-FGI-Tech's mining explosion-proof jeung aman inverter AC aman intrinsik salaku salah sahiji produk téknologi tinggi anu ngagabungkeun téknologi régulasi kacepetan digital sareng téknologi anu aya hubunganana. Hal ieu loba dianggo di tambang batubara sareng lebu batubara, gas sareng lingkungan ngabeledug anu sanés, laju nyérédkeun operasi motor pikeun ngahontal kamampuan anu saé sareng lirén lirén, régulasi laju tanpa léngkah sareng fungsina sanésna nalika motor dieusian. Transparan distribusi FGI-Tech diproduksi nganggo bahan kualitas pangluhurna, ngagunakeun prakték manufaktur anu paling modern jeung dipercaya. Transformers ieu dianggo pikeun aplikasi jero ruangan atanapi luar sareng tiasa disayogikeun sareng ngagentos tap-beban beban. Produk kualitas kakuatan FGI-Tech diwangun ku generator var statik (STATCOM). SVG mangrupikeun solusi anu panghadéna dina widang kontrol kakuatan réaktif ayeuna sareng teu aya kaunggulan anu teu kaunggulan. Ngajantenkeun énergi langkung épéktip ku koréksi faktor kakuatan stepless. Hal ieu loba dipaké dina aplikasi generasi kakuatan dibenerkeun, Sistem las listrik, mesin produksi Industri jeung saterusna. Di FGI-Tech kami yakin ngawangun hubungan kuat, ngabantuan palanggan pikeun ngalangkungan siklus kahirupan produk lengkep, tina pilihan sareng desain sistem listrik ngalangkungan ka komisi pitulung sareng saatos jasa jualan sareng dukungan. FGI-Tech ngadukung infrastruktur listrik kalayan téknologi anu kabuktian pikeun mastikeun énergi tiasa dipasihan dina cara anu stabil, bisa dipercaya, sareng optimal. Kalayan kadali standar, bagian kritis, rakitan rangkepan, sareng komponén listrik / éléktronik mangrupikeun kanggo siap dikirim ti FGI-Tech. FGI-Tech boga tujuan pikeun ngudag inovasi dina téknologi énergi sareng lingkungan sareng terus nyiptakeun nilai-nilai luhur, produk anu ramah lingkungan sareng sistem anu ngamungkinkeun tanaga dianggo saengga sareng efisiensi maksimal. Kami ngarepkeun yén anjeun salawasna ngayakeun FGI-Tech pikeun standar anu luhur.

  • Produk anyar
Kirim surélék Panalungtikan Kiwari