Komunikasi karo Supplier? Supplier
Miranda Mu Ms. Miranda Mu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

FGI SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD

Kabeh
  • Kabeh
  • Title
Kabeh
  • Kabeh
  • Title
  • Produk Panas

Babagan awake dhewe

FGI-Tech, supplier lan manufaktur listrik macem-macem, nyedhiyakake produk motor AC kelas donya - drive voltase medium lan inverter AC bukti, sistem distribusi daya maju lan solusi kualitas listrik. FGI-Tech setya ngalamar teknologi energi supaya bisa menehi kontribusi kanggo jagad ing bidang automasi lan tenaga energi ". Frekuensi frekuensi variabel voltase medium FGI-Tech, duwe teknologi unik sing ngidini FGI-Tech menehi solusi drive sing gampang, fleksibel lan dipercaya. Mbangun pengalaman pirang-pirang taun, FGI-Tech nuduhake kemampuan minangka inovator kanthi pendekatan imajinatif babagan desain lan pangembangan sistem listrik listrik sing dhuwur, nggayuh kemampuan, efisiensi lan linuwih. Serial-bukti pertambangan AC lan FGI-Tech sing nggegirisi, lan inverter AC aman intrinsik aman minangka salah sawijining produk berteknologi tinggi sing nggabungake teknologi peraturan frekuensi frekuensi digital lan teknologi pendhidhikan sing gegandhengan. Iki digunakake kanthi akeh ing tambang batu bara, bledug batu bara, gas lan lingkungan mbebayani liyane, kecepatan nyeret operasi motor kanggo entuk wiwitan lan mandeg alus, peraturan kecepetan tanpa langkah lan fungsi liyane nalika motor kakehan. Transparan distribusi FGI-Tech diprodhuksi nggunakake bahan paling dhuwur, nggunakake praktik manufaktur sing paling modern lan dipercaya. Transformers iki digunakake kanggo aplikasi ruangan njero ruangan utawa ruangan lan bisa diwenehake karo pangisi-pengilangan tap-off lan beban. Produk kualitas tenaga FGI-Tech kalebu generator generator statis (STATCOM). SVG minangka solusi paling apik ing lapangan kontrol daya reaktif saiki lan duwe bathi sing ora cocog. Iki ndadekake energi luwih efisien kanthi koreksi faktor daya tanpa langkah. Kang digunakake digunakake ing aplikasi generasi listrik sing dianyari, Sistem welding listrik, mesin produksi industri lan sapanunggalane. Ing FGI-Tech kita pracaya mbangun hubungan sing kuat, mbantu pelanggan liwat siklus urip produk lengkap, saka pilihan lan desain sistem listrik liwat kanggo menehi pitulung komisi lan sawise layanan lan dhukungan. FGI-Tech ndhukung infrastruktur listrik kanthi teknologi sing kabukten kanggo mesthekake energi bisa diwenehake kanthi stabil, dipercaya, lan cara sing optimal. Kanthi kontrol standar, bagean kritis, majelis rangkep, lan komponen listrik / elektronik diwenehake lan siap dikirim saka FGI-Tech. FGI-Tech nduwe tujuan kanggo ngupayakake inovasi ing teknologi energi lan lingkungan lan terus nggawe produk lan sistem sing regane, regane lingkungan sing migunani, lan energi supaya bisa digunakake kanthi stabil lan kanthi efisiensi maksimal. Muga-muga sampeyan bisa terus nyekel FGI-Tech kanthi standar sing dhuwur.

  • Produk anyar
Kirim Enquiry Saiki